Yamamay z valentinovo kolekcijo slavi ljubezen do lastnega telesa

Italijanska blagovna znamka perila Yamamay je tokrat moči združila z vplivnico in oblikovalko nakita Valentino Ferragni (sestro slavne Chiare Ferragni). Ta je v oglasni kampanji za Valentinovo kolekcijo posredovala svoje sporočilo ljubezni! Valentina izpostavlja, da je ljubezen do sebe in svojega telesa nepogrešljiv pogoj, da si všeč drugim in da se lahko zaljubiš.

Super romantična, skrivnostno zapeljiva in obenem elegantno ženstvena kolekcija, ki je posvečena prazniku ljubezni, tako vsem, ki ste že ali pa se še boste zaljubili v svoje telo, ponuja komplete perila, okrašene s čipko, vezeninami, okrasnimi gumbi in trakovi, kimone, spalne halje in pižame.

In, kot je razkrila vplivnica: »Za sodelovanje pri tem projektu sem se odločila, ker koncept – poleg tega, da razkrije pravo Valentino, v njeni najbolj intimni in vsakdanji dimenziji – prinaša predvsem pomembno sporočilo: ljubezen do sebe in sprejemanje.«

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Body Yamamay
49,95 €
Nedrček Yamamay
29,95 €
Spodnje hlače Yamamay
14,95 €
Pižama dolg rokav Yamamay
49,95 €
Spalna srajca Yamamay
35,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Yamamay
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno