MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Yamamay, čudovita kolekcija za doma

Italijanska blagovna znamka perila Yamamay znova navdušuje s kolekcijo oblačil za prosti čas in pižam. Za slednje so si tokrat omislili enobarvne različice iz nadvse udobnega materiala v sivi, beli in temno modri barvi. Minimalističnim krojem, ki posnemajo moško pižamo z gumbi, se pridružujejo še različice s širšimi patenti, ki spominjajo na mini volančke na dolžini majic in rokavov. K vsem modelom pižam se lepo poda prešita jakna v globoko modrem plišu iz njihove linije oblačil za prosti čas. Tu so še pižame s tradicionalnim zimskim karo vzorcem, simpatičnimi potiski odtisov živalskih tačk in ujemajoče jutranje halje.

Tudi oblačila za prosti čas so tokrat enobarvno razpoložena. Ste za živo rdečo različico ali klasično črn barvo? Zgornje in spodnje dele trenirk lahko nosite v kompletu ali v družbi oblačil, ki jih že imate v svoji garderobi. Pomislite na to, kako elegantno se lahko s kavča v mesto prestavite kar v oblačilih Yamamay za prosti čas. Čeznje oblecite le plašč, na glavo si nataknite kapo s sčitkom in obujte gležnjarje ali bele superge.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Pižama zgornji del Yamamay
39,95 €
Jutranja halja Yamamay
39,95 €
Spalna srajca dolg rokav Yamamay
35,95 €
Pižama Yamamay
69,95 €
Majica za prosti čas Yamamay
39,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Yamamay
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno