MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Xtra volumen, Xtra polnost in daljše trepalnice z novo maskaro, Max Factor False Lash Effect XXL

Odkrijte novo maskaro Max Factor False Lash Effect XXL. Navdih za novo maskaro je prišel iz salonsko podaljšanih trepalnic. Max Factor maskara False Lash Effect XXL vidno podaljša trepalnice za do 70 % od korena do konic. Edinstvena formula je brez dišav, mineralnih olj in smukca.

Poleg podaljšanja maskara daje tudi Xtra volumen in Xtra polnost. Nova krtačka je oblikovana v obliki peščene ure, ščetine pa so v obliki cvetnih listov in omogočajo gladek nanos. 

Maskara XXL je največja (krtačka) maskara blagovne znamke doslej – ustvarjena, da zagotovi polnejše, daljše in bolj dramatične trepalnice. Čas je, da se poslovite od umetnih trepalnic in izboljšate svoje naravne trepalnice z inovativno formulo, ki ustvari XXL volumen od korenine do konic.

Max Factor False Lash Effect XXL maskara je na voljo v črnem odtenku, na oddelku kozmetike v pritličju veleblagovnice Nama.

Naslovna fotografija: Max Factor
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno