Wouf je nova španska znamka modnih dodatkov v Nami

Torbice, nahrbtniki, etuiji za elektronske naprave, toaletne torbice, denarnice, klobučki … Vsak Wouf izdelek ima unikaten dizajn, je navdihnjen s sodobno umetnostjo, arhitekturo ali naravo ter slovi po izjemno kakovostni in skrbni obdelavi. Izdelki znamke Wouf so namenjeni vsem, ki želijo trendovske, kakovostne, praktične in udobne modne dodatke.

SPLETNI NAKUP

Eden najbolj priljubljenih izdelkov znamke Wouf je gotovo etui za kartice. Oblikovan je tako, da lahko vanj pospravite kreditne kartice, osebne izkaznice in druge pomembne kartice. Na voljo je v številnih barvah in motivih.

Kozmetična torbica Wouf je odlična za shranjevanje vaših najljubših lepotnih izdelkov. Izdelana je iz trpežnega najlona, ki bo zdržal tudi najbolj zahtevne pogoje. Notranjost torbice je podložena s prevleko, ki jo lahko enostavno očistite.

Etui za elektronske naprave Wouf je odlična rešitev za varno shranjevanje vaših naprav. Na voljo v različnih dimenzijah, tako da lahko vanj pospravite vaš prenosni računalnik, tablico ali telefon. Izdelan je iz trpežnega najlona in ima dodatno oblazinjenje, ki bo zaščitilo vašo napravo pred poškodbami.

Wouf ponuja tudi številne druge funkcionalne modne dodatke.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Kozmetična torbica Wouf
42,00 €
Etui Wouf
42,00 €
Kozmetična torbica Wouf
42,00 €
Torbica ze telefon Wouf
49,00 €
Kozmetična torbica Wouf
42,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Wouf
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno