Wellensteyn

"Nevarno" dobre jakne zanjo in zanj

Moške in ženske jakne tekstilnega podjetja WELLENSTEYN so izdelane iz testiranih funkcionalnih in inovativnih materialov. Pred skoraj 60 leti je ustanovitelj podjetja Adolf Wuttke v Hamburgu začel kot trgovec, kmalu pa nadaljeval kariero s proizvodnjo zaščitnih oblek, ki so omogočale raziskovanje morskih globin.
Ta posebna oblačila se uporabljajo po vsem svetu za raziskovanje morskih globin več tisoč metrov pod morskim površjem. Delovna oblačila so bila narejena iz najbolj trpežnih materialov za najtežja delovna mesta v nemškem ladjedelstvu.

Na osnovi izdatnega strokovnega znanja o učinkovitosti in popolni zaščiti se je podjetju leta 1986 pridružil Thomas Wuttke, ki je začel razvijati jakne nove generacije. Znamka WELLENSTEYN povezuje modo in funkcionalnost v oblačilih.

V kolekciji boste našli jakne in bunde za prosti čas, zelo primerne za jadranje (parke), jakne za vsak dan boste izbrali v kolekciji Cliff, za bolj prestižne priložnosti pa boste lahko izbirali jakne iz kolekcije Centurion.

Ženske jakne Wellensteyn najdete v 1. nadstropju, moške pa v 2. nadstopju veleblagovnice NAMA Ljubljana.