MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Vsestranski Joseph Ribkoff

Blagovna znamka Joseph Ribkoff je že več kot 60 let sinonim za klasična in sodobna oblačila, ki odgovarjajo ženskam z modnim posluhom in mladostnim duhom. Vsaka kolekcija je sestavljena iz skrbno oblikovanih oblačil, ki ustrezajo večdimenzionalnim potrebam današnje ženske: vsestranske obleke za vse priložnosti, dnevne ali večerne. Oblačila Joseph Ribkoff odlikujejo tudi izjemni in prilagojeni kroji, ki se podajo različnim ženskim postavam.

Poletna kolekcija Joseph Ribkoff je kot nalašč za trenutke skupnega veselja in praznovanja. Formalna, dnevna in večerna oblačila najdete v nežnih pastelnih barvah s poudarkom na živahno roza in modri barvi. Kroji oblačil slavijo ženstveno eleganco, zato v kolekciji ne manjka hlač oblikovanih na korenček z izbranimi sodobnimi detajli, padajočih tunik in dolce vita oblek, brezrokavnikov in finih majic.

Profimedia

Obiščite oddelek ženske mode v 1. nadstropju in se prepričajte o vsestranski kvaliteti oblačil Joseph Ribkoff.

V času sezonskih popustov lahko izdelke znamke Joseph Ribkoff nakupujete tudi do 30 % ugodneje.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Obleka Joseph Ribkoff
298,00 €
Obleka Joseph Ribkoff
278,00 €
Obleka Joseph Ribkoff
304,00 €
Top Joseph Ribkoff
153,00 €
Bluza dolg rokav Joseph Ribkoff
207,00 €
Majica kratek rokav Joseph Ribkoff
163,00 €
Dolge hlače Joseph Ribkoff
185,00 €
Brezrokavnik Joseph Ribkoff
257,00 €
Jeans hlače Joseph Ribkoff
185,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno