Vse, kar potrebujete, je zanimiv črn top

Pozabite na malo črno obleko. Vse, kar potrebujete v teh prazničnih dneh, je zanimiv črn top, ki ga lahko za elegantnejše vzdušje kombinirate s črnimi, širše krojenimi hlačami ali ga oblečete poleg džinsa, ko vas čaka neformalna zabava s sproščenim kodeksom oblačenja.

Med črne tope, ki so modne stiliste letos najbolj navdušili, spadajo različice iz črnega žameta, modeli iz minimalističnih prosojnih materialov in njihova bolj razigrana različica iz čipk ali z vzorcem pik. Ne spreglejte pa niti topov v srebrno-črni metalni izvedbi ter modelov iz bleščic.

Če se odločite za zgoraj omenjeni elegantni videz s širšimi, lepo padajočimi hlačami, zraven obujte letos nadvse modne balerinke v črni barvi, medtem ko ob džinsu nosite visoke pete. Za piko na i pri obeh kombinacijah ustnice obarvajte z rdečo šminko.

SPLETNI NAKUP

Jared Leto among others guest with Esther Yu at Givenchy Ready To Wear Spring 2024 held at Ecole Militaire on September 28, 2023 in Paris, France. Pictured: Barbara Palvin,Image: 809272666, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Pictured: Barbara Palvin, Credit line: Pierre Teyssot / SplashNews.com / Splash / Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Majica dolg rokav G-Star
69,95 €
Majica dolg rokav Morgan
35,00 €
Majica dolg rokav Ted Baker
163,00 €
Majica dolg rokav Sisley
49,95 €
Majica dolg rokav S.Oliver Black Label
49,99 €
Majica dolg rokav S.Oliver
35,99 €
Majica dolg rokav Joseph Ribkoff
185,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno