Novo v Nami: Vsakodnevni luksuz Luisa Spagnoli

Italijanska luksuzna blagovna znamka Luisa Spagnoli, znana po trendnih oblačilih s poudarkom na ženstvenosti, je od zdaj na voljo tudi v Nami. Njihova ponudba temelji na visokokakovostnih oblačilih odlične izdelave, ki so plod modrega rokodelskega dela z uporabo izključno dragocenih tkanin in prej. Natančna skrb za končni izdelek in odlično razmerje med kakovostjo in ceno ženskam ponujata možnost, da so elegantne in brezhibno urejene v različnih trenutkih dneva, ne da bi ob tem za luksuzne modne izdelke zapravile osupljive zneske.

Kolekcijo za pomlad in poletje 2023 opredeljuje vezena čipka na bluzah in zračnih poletnih oblekah, barvno živahni boho vzorci na svileno padajaočem materialu, romantični detajli v obliki pentelj na belih bluzah, katerim se odlično podajo vrhunsko krojeni skunjič z zlatimi gumbi. Spretno manevriranje z dragocenimi tkaninami in silhuetami pa tokrat dosežejo s popolno kombinacijo džinsa in krajših suknjičev s poudrajeno teksturo. Kolekcija je hvalnica prefinjeni mladosti ter ob tem slavi rokodelske detajle in vrhunsko izdelavo, značilno za Luiso Spagnoli.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Jakna Luisa Spagnoli
428,00 €
Jeans hlače Luisa Spagnoli
203,00 €
Obleka Luisa Spagnoli
428,00 €
Top Luisa Spagnoli
291,00 €
Blejzer Luisa Spagnoli
418,00 €
Dolge hlače Luisa Spagnoli
214,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Luisa Spagnoli
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno