Poiščite svoj Hygge trenutek z Janzenom

Jesen trka na vrata, s tem letnim časom pa številne obveznosti in opravila, ki kar prikličejo mero stresa. Po navdihu danske filozofije preprostosti, uživanja v malih stvareh, ki pomenijo življenje, je Janzen lansiral kampanjo Hygge, katere cilj je ljudi opomniti na pomen iskanja svojega območja brez stresa; vsak dan, ne glede na to, kje ste.

Splošno znano dejstvo je, da Danci veljajo za najsrečnejši narod na svetu. In kaj je tisto čarobno, kar jih dela srečne? Baje se Danci od vseh Evropejcev najraje družijo s prijatelji in družino ter se počutijo najmirnejše in najvarnejše. Zato je preostali evropski svet popolnoma obnorel ‘hygge življenjski slog’ – vsi ga raziskujejo in se ga želijo naučiti. 

Hygge poudarja ustvarjanje majhnih dnevnih ritualov, ki prinašajo sprostitev, udobje in srečo, ta filozofija pa zagovarja uživanje v majhnih stvareh, kot so sprostitev ob skodelici čaja, igranje z otrokom, branje najljubše knjige ali preprosto sproščanje ob pogledu na gozd, medtem ko uživate v hrustljavih piškotih. 

Z vrnitvijo z dopusta in začetkom obdobja spremenljivega vremena si bo marsikdo želel v svoj dom vnesti nekaj topline. Kvalitetno in udobno preživet čas doma ali zunaj je bistvenega pomena za počitek preobremenjenega telesa. Janzen kolekcija poudarja uravnoteženost, mir, ugodje in posvečanje detajlom.

Ne glede na to, ali gre za svečo, dišavni difuzor ali razpršilo za prostore so dišave za dom lahko uporabljene tudi kot dekor. Dišave za dom lahko vzbudijo nostalgičen občutek, zlasti za praznike, ustvarijo razpoloženje za zabavo ali pa pomagajo prikriti vonjave po kuhanju, hišnih ljubljenčkih in otrocih. Sveča ali difuzor je lahko tudi odličen način za okrasitev mize, nočne omarice ali celo knjižne omare. Ne glede na želeno kategorijo dišav, slog sobe ali ambient so to najboljši izdelki za odišavljanje doma, ki jih lahko kupite in uporabljate ali pa podarite tako v praznični sezoni kot tudi vse leto.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Dišava za dom diffuser Janzen
22,50 €
Dišava za dom refil diffuser Janzen
14,95 €
Dišava za dom room spray Janzen
22,50 €
Dišava za avto car perfume Janzen
14,95 €
Sveča za dom Janzen
9,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Janzen
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno