Vrnile so se pletenine!

Moški, ne ustrašite se pletenin. Debeli puloverji z norveškimi vzorci ali kitami, tako imenovane oversized jope skoraj do kolen, debelejši puloverji ali brezrokavniki na V izrez so spet v modi! Ne skrbite, če boste takšne kose prilagodili svojemu slogu in postavi, ne boste spominjali na svojega dedka.

Ko je raztegnjene pletene jope med drugimi nosil znameniti glasbenik iz skupine Nirvana Kurt Cobain, so mladi navdušenci skupine in grunga drli v trgovine in kupovali pletenine. Nihče se ni obremenjeval, da bo izgledal kot njegov dedek. In tudi danes se moškemu, ki bi rad posegel po pleteninah z debelejšimi vzorci ali daljšimi jopami, tega ni treba sramovati. Le nekaj nasvetov ob izbiri: dolge pletene jope in puloverji so primernejši za visoke moške, medtem ko naj nižji moški raje izbere krajše pletene puloverje ali brezrokavnike z V izrezom.

Pletenine se, na primer, odlično ujamejo s temnejšim džinsom.

Torej, kar pogumno, moški, pletenine v vseh barvah, tudi rumenih, zelenih in rdečih barvah so se vrnile v modo!

Napisal: Aleš Čakš

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Pierre Cardin

Pulover S.Oliver.
39,99 €
Pulover Antony Morato.
95 €
Pulover Esprit Casual.
49,99 €
Pulover Selected.
59,99 €
Pulover Selected.
59,99 €

Aktualno