Vrhunsko spodnje perilo in pižame za zahtevne moške

Prihaja tisti čas v letu, ko bolj vneto razmišljamo, kako bomo obdarili najbližje – družinske člane in prijatelje. Mene nikoli ni motilo, če sem decembra, ko se zvrstijo trije pomembni možje, za darilo dobil spodnje hlače ali majico, še posebej pa sem se razveselil pižame.

Prav pižama je tisto oblačilo, ki je decembra nadvse primerno za darilo. Da nam je med spanjem čim bolj toplo in udobno. Pri spodnjicah so še vedno bolj v ‘trendu’ bokserice, čeravno malo starejši moški radi izberejo tudi slip spodnjice, ki so bile modne desetletja nazaj, zdaj pa se počasi spet vračajo na trgovske police.

Pižame pa nikoli ne gredo iz mode. Nekatere so enobarvne, druge pisane, tretje kariraste ali črtaste, takšne, ki so jih nosili očetje in dedki. Prevladujejo modra barva, pa tudi zelena in rdeča, ki je decembra še zlasti aktualna barva tudi za spodnje perilo in pižame.

Najboljše znamke spodnjega perila in pižam – med njimi Emporio Armani, Skiny, Schiesser ali Huber – imajo v svoji jesensko-zimski ponudbi spodnjice, majice in pižame za vse okuse, njihova prednost pa so kakovosten bombaž, mehkoba in udobni kroji.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Set perila Emporio Armani
88,90 €
Pižama zgornji del dolg rokav Schiesser
49,95 €
Spodnje hlače boxarice Schiesser
19,95 €
Pižama dolg rokav Schiesser
99,95 €
Spodnje hlače boxarice Skiny
24,99 €
Pižama spodnji del dolge hlače Skiny
49,99 €
Pižama dolg rokav Huber
89,95 €
Spodnje hlače boxarice Huber
27,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Huber

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno