Vrhunska kakovost in udobje znamk Triumph ter Sloggi

Triumph v sezoni pomlad/poletje 2024 predstavlja težko pričakovani nedrček Lift Smart – najnovejšo dopolnitev kolekcije visokotehnološkega in ultra udobnega perila Smart, ki je zasnovano tako, da zagotavlja neprimerljivo podporo in se intuitivno prilega vsakemu telesu.

Kot govori že njegovo ime, se nedrček Lift Smart ne le prilega vsem oblikam telesa, ampak je zasnovan tako, da poskrbi za naraven dvig prsi in tako pričara zapeljivo in elegantno silhueto. Nedrček Lift Smart, izdelan z revolucionarno enodelno brezšivno čipko, ki posnema ženske obline, pogumno zaznamuje prvenec Triumphove dekorativne linije v kolekciji Smart in postavlja nov standard za personalizirano udobje in prileganje po meri.

Triumph s svojo kolekcijo Smart resnično spreminja igro. Z uporabo inovativnih materialov in revolucionarnega inženiringa se vsaka linija iz kolekcije Smart intuitivno in inteligentno prilaga edinstvenim oblinam ženskega telesa. Ob vsakodnevnih spremembah naših teles – od nihanja teže do sprememb v velikosti dojk – nam Triumphova kolekcija nedrčkov Smart zvesto stoji ob strani, intuitivno komunicira z ženskim telesom, da zagotovi nenehno podporo in neprimerljivo udobje.

Triumph je kot prvi zasnoval celotno garderobo izdelkov Smart, in tako se nedrček Lift Smart pridružuje nedrčkom Fit Smart, Flex Smart in Shape Smart – vsak je zasnovan tako, da ustreza različnim potrebam žensk ob različnih priložnostih.

SPLETNI NAKUP

Triumph

Sloggi pa se je izkazal kot vodilna blagovna znamka za udobno in funkcionalno spodnje perilo. Zasnovani za aktivno življenje, Sloggi izdelki so znani po svoji izjemni mehkobi, zračnosti in prilagodljivosti. Njihova športna kolekcija ponuja vrhunsko podporo med fizičnimi aktivnostmi, medtem ko vsakodnevna linija zagotavlja udobje čez celoten dan. Sloggi je znan tudi po inovativnih tehnologijah, kot je na primer Zero Feel, ki ponuja brezšivno spodnje perilo brez nevidnih robov. S slogom, ki sledi sodobnim trendom, je Sloggi priljubljena izbira med tistimi, ki želijo kombinirati udobje in stil.

Sloggi

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Kopalke nedrček Triumph
45,00 €
Kopalne hlačke Triumph
33,00 €
Nedrček Sloggi
35,00 €
Spodnje hlače Sloggi
14,00 €
Spalna srajca Triumph
45,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Triumph
Lektorirala: Melanija K. Matoh, Nika Papež

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno