Vračajo se sandale s polno peto

Medtem ko nekateri trendi sandal že leta vztrajajo na poletnem modnem prizorišču, tistih s polno peto nismo videli že nekaj sezon, vse do letos.

Prav sandale s platformo so namreč postale znova zanesljiva obutev, če si želite ob vsakodnevnem stajlingu priskrbeti nekaj dodatnih centimetrov in o njih prepričati tudi najbolj zahtevno modno oko. Še zlasti priljubljene različice imajo peto oblečeno v preplet vrvi oziroma kombinacijo vrvi in usnja. Ker so pete običajno oblikovane iz udobnih materialov, ki dodatno ublažijo udarce, in je podplat debelejši tudi pri prstih (naklon ni prevelik), je v njih izredno lahko hoditi.

Sandale s polno peto so tudi idealne za ženske, ki se običajno spopadajo z bolečinami v stopalih, medtem ko nosijo visoke pete.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Sandali Karl Lagerfeld
169,95 €
Sandali Ugg
139,90 €
Sandali Bruno Premi
156,50 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Aktualno