Vračajo se moške spodnjice slip

Minili so časi, ko so moškim ženske kupovale spodnje hlače, majice in pižame. Seveda so še moški, ki z lahkoto to prepustijo svojim boljšim polovicam, a čedalje pogosteje moški kar sami kupujejo spodnje perilo.

Zadnji dve desetletji so bile v ospredju boksarice, enobarve, tu in tam tudi precej pisane. Pred tem so prevladovale spodnjice slip. In te se spet vračajo kot moški modni trend v spodnjem perilu. Mlajši moški in fantje sicer še vedno raje nosijo boksarice, malo starejši in zreli moški pa se spet navdušujejo nad spodnjicami slip. Tudi sam sem med njimi, meni so bile takšne spodnjice vedno najbolj všeč, pa tudi najbolj udobne.

Precej slip spodnjic je bele barve, na izbiro pa so tudi zelo pisane (denimo Yamamay). Vračajo se tudi dolge spodnje hlače, ki so spomladi in poleti manj aktualne, a moški jih nosimo tudi za spanje. Pri spodnjih majicah pa je letos opazen trend odrezan rokav in V izrez, ob že klasičnih majicah s kratkimi rokavi in naramnicami. Hkrati so to majice, ki so vedno primerne tudi za pod srajce in puloverje.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Spodnje hlače slip Emporio Armani
35,90 €
Spodnje hlače slip Schiesser
14,95 €
Spodnje hlače slip Galeb
9,70 €
Spodnje hlače boxarice Emporio Armani
33,90 €
Spodnja majica z naramnicami Galeb
11,50 €
Spodnje hlače slip Schiesser
24,95 €
Spodnje hlače slip Yamamay
14,95 €
Spodnje hlače boxarice Tommy Hilfiger
42,90 €
Spodnje dolge hlače Galeb
15,90 €
Spodnja majica z naramnicami Schiesser
39,95 €
Pižama spodnji del kratke hlače Jockey
34,95 €
Pižama spodnji del kratke hlače Schiesser
34,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno