MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Volančki za vsak okus in želje

Vijugasti volani so nepogrešljiv poletni modni hit. Na rokavih, naramnicah, vratnem izrezu, v pasu ali na spodnjem delu oblek in kril poskrbijo za dodatno romantiko in eleganco tako v ležernem kot prefinjenem slogu oblačenja. Ta igriv detajl zaradi raznolikosti lege omogoča, da ga lahko v svoji garderobi uspešno kombinirajo prav vse ženske ne glede na obline, proporce in velikost. Sledite le preprosti formuli, ki pravi, da volani sodijo na tisti del telesa, ki mu primanjkuje volumna. Če je vaša postava hruškaste oblike s poudarjenimi boki in manjšimi prsmi, je priporočljivo volane ‘nositi’ na zgornjih oblačilih. Ti naj bodo na ramenih ali na predelu prsi. Če so vaša ramena poravnana z boki, izberite oblačila, ki volane vključujejo na predelu prsi ali bokov. Za postavo s poudarjenim središčnim delom (trebuhom) je idealno, če izberete subtilne, minimalistične volane na ramenih ali dolžini, pri čemer se čim bolj potrudimo, da ne dodamo preveč volumna. Ženske z večjimi prsmi pa naj volane dodajo v spodnjem delu telesa, na bokih in nogah. Krila in obleke z volančki so idealna izbira.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Obleka Fracomina
166,90 €
Obleka Morgan
65,00 €
Profimedia
Obleka Fracomina
101,90 €
Jakna Fracomina
177,90 €
Profimedia
Pulover Morgan
45,00 €
Majica kratek rokav Kocca
72,00 €
Majica kratek rokav Selected
21,99 €
Majica kratek rokav Joseph Ribkoff
166,00 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Fotografije: Profimedia

Aktualno