MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Vojaški modni izgled z G-Starom

Vojaški modni slog je eden tistih, ki se ciklično vrača na modne brvi in pravzaprav nikoli ne gre povsem iz mode. Znamka G-Star Raw je ena najnaprednejših pri izdelovanju oblačil z vojaškim pridihom (military look). Njihova oblačila niso samo zelo trendovska, so tudi kakovostna, trajna, tehnološko napredna in vrhunsko sešita. To lahko potrdim iz lastne izkušnje, saj sem bil dve sezoni kot modni novinar in urednik slovenski influencer te nizozemske znamke.

A pri vojaškem modnem izgledu je treba paziti, da niso vsa oblačila ‘maskirna’. Zato fantom in moškim, ki jim ta modni slog oblačenja najbolj odgovarja, priporočam, da izberejo ali jakno ali majico ali hlače v enobarvni vojaški rjavi ali zeleni barvi. Včasih pa se ta vojaški ‘look’ – da modna podoba le ni preveč ‘vojna’ – lahko razbije tudi z modrim jeansom, recimo s srajčno jakno, ki je čedalje večji trend, zlasti za mlajše moške zaljubljence v modo.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Jakna G-Star
139,95 €
Jeans hlače G-Star
109,95 €
Kratke hlače G-Star
89,95 €
Športni pulover G-Star
109,95 €
Dolge hlače G-Star
109,95 €
Majica kratek rokav G-Star
49,95 €
Superge G-Star
99,95 €
Nahrbtnik G-Star
129,95 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: G-Star

Aktualno