Villeroy&Boch prinaša lepo, elegantno božično kolekcijo

Vsako leto nam Villeroy&Boch prinaša lepo, elegantno božično kolekcijo z izbranimi božičnimi zbirkami: okrasnimi dodatki, božičnimi okraski, figuricami, božičnim priborom in še veliko več.

Del velikega božičnega sveta Villeroy&Boch je omejena izdaja Annual Christmas Edition. Ti edinstveni zbirateljski predmeti so na voljo izključno v ustreznem letu izdaje in navdušujejo navdušence in zbiratelje s svojimi nostalgičnimi motivi. Podrobna in ljubeča zasnova dekorjev je še en atribut visoke kvalitete te zbirke.

Božični zvonček, božična kroglica, krožnik, skleda in skodelica so okrašeni z zlatim žigom. Izdelki kakovostne letne božične izdaje so na voljo v privlačnih darilnih škatlah: idealni za darilo ljubljenim ali za varno shranjevanje majhnih zakladov skozi vse leto.

VILLEROY&BOCH KOLEKCIJA TOY’S FANTASY 

Villeroy&Boch Božična kolekcija Toy’s Fantasy – očarajte z božičnimi idejami za darila Villeroy&Boch Christmas. Villeroy&Boch Toy’s Fantasy je bil zasnovan posebej za okrašeno jedilno mizo. Dekor prikazuje tipične motive božične nostalgije. Dizajn Villeroy&Boch Toy’s Fantasy Vas spominja na božične krožnike iz kartona z valovitim robom. Privoščite svojemu domu zimski in božični pridih.

Tudi kot darilo so ti izdelki Villeroy&Boch Toy’s Fantasy popolni. Villeroy&Boch božični porcelan zagotavlja odlične božične okraske. Res odličen božični večer! Izpolnite svoj izbor božičnega porcelana Villeroy&Boch z ustreznimi jedilnimi pribori, kozarci ali namiznimi dodatki.

Kolekcijo si lahko ogledate TUKAJ

VILLEROY&BOCH KOLEKCIJA WINTER BAKERY DELIGHT

Villeroy&Boch Winter Bakery Delight je del tematskega uživanja v božičnem času. Pri Villeroy&Boch-u so poudarili gurmanski značaj linije in jo oživili z novimi dekorativnimi izdelki. Villeroy&Boch Winter Bakery Delight vsebuje celoten namizni servis. Za uživanje v domačih dobrotah je bil ustvarjen nov dekor za krožnike za zajtrk, skodelice in kavne vrčke. Eleganten praznični videz vsebuje majhen piškot v obliki zvezde, katera se približa robu krožnika, ozadje tvori motiv v celoti kremaste barve. Vsi izdelki Winter Bakery so narejeni iz premium porcelana in so okrašeni z litografskimi tehnikami, nekateri detajli so tudi ročno poslikani. Dekor prikazuje številne različice tipičnih kulinaričnih božičnih dobrot in je zasnovan v močno rdeči in sijoči beli barvi, s finimi pridihi zelene, rumene in oranžne barve.

Kolekcijo si lahko ogledate TUKAJ

VILLEROY&BOCH KOLEKCIJA WINTER COLLAGE ACCESSORIES

Villeroy&Boch Božična kolekcija – očarajte z božičnimi idejami za darila Villeroy&Boch Winter collage accessories. Villeroy&Boch Winter collage accessories je bila zasnovana posebej za okrašen dom. Dekor prikazuje tipične motive božične nostalgije. Dizajn Villeroy&Boch Boch Winter collage accessories Vas spominja na otroške nostalgične izdelke, s katerimi so že naši dedki in babice krasili domove in nam s tem pričarali čarobno praznično vzdušje. Privoščite svojemu domu zimski in božični pridih. Tudi za darilo so ti izdelki popolni.

Kolekcijo si lahko ogledate TUKAJ

Nemško družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1748, pomeni tradicijo, inovativnost in kakovost. Celotna kolekcija Villeroy&Boch je povezana z uživanjem hrane in pijače po vsem svetu. Villeroy&Boch je tudi eden izmed ponudnikov, ko gre za okusne, kakovostne dodatke za dom in okrasne predmete. Kaj bi bil božič brez praznično okrašene hiše in brez tradicionalnega božičnega drevesa? Nostalgični adventni in božični okraski, okraski in praznična namizna posoda proizvajalca Villeroy&Boch. Sem spadajo uspešne kolekcije Winter Bakery Delight, Toy’s Delight, Toy’s Delight Royal Classic, Letna božična izdaja in še veliko več. Ti majhni zakladi so veselje za poznavalce in zbiratelje vsako leto in lepa ideja za darilo za naše drage. Veselimo se božiča – z Villeroy&Boch-om! Villeroy&Boch blagovna znamka je zelo priljubljena po vsem svetu, razlog je njena 270-letna tradicija, mojstrska izdelava, združena z najboljšimi materiali in strastjo do oblikovanja. Podpis Villeroy&Boch je izjava ljubezni.


Naslovna fotografija: Coincasa

Celotna božična Villeroy&Boch kolekcija na voljo v Coincasi v 4. nadstropju Name ali Coincasa spletni trgovini.

Aktualno