Victoria Beckham prisega na topla in modna oblačila

Če bi vas vprašali, kateri so vaši idealni partnerji v mrzlih dneh, bi večina najbrž prisegla, da so to topli plašči, jakne, bunde in brezrokavniki. Enakega mnenja je oblikovalka Victoria Beckham, ki svoj modni stil spretno nadgrajuje s toplimi puhovkami, plišastimi jaknami iz umetnega krzna ali očarljivimi klasičnimi plašči. Podobno kot v garderobi Victorie Beckham boste široko izbiro vrhnjih zimskih oblačil našli pri blagovni znamki s.Oliver in s.Oliver Black Label.

Victoria Beckham. Foto: Profimedia.
Foto: Profimedia.

Obiščite Namo ali njeno spletno prodajalno in si skupaj z omenjenima blagovnima znamkama  dovolite zimske sanje par excellence. Zahvaljujoč udobnim puhastim jopičem, dolgim puhovkam, elegantnim plaščem in toplim karirastim jaknam, se boste počutili, kot da ste pod mehko odejo v zavetju toplega doma, čeprav se boste zunaj sprehajali pri temperaturah precej pod ničlo.

British fashionista Victoria Beckham Foto: Profimedia.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.


Naslovna fotografija: Profimedia

Plašč s.Oliver.
139,99 €
Bunda s.Oliver Black Label.
249 €
Jakna s.Oliver Black Label.
199,99 €
Brezrokavnik s.Oliver Black Label.
159,99 €

Aktualno