Veste, kakšna torbica je prava za vas?

Izbira torbice vsekakor ni najlažja stvar v življenju. Še zlasti če morate pri izbiri zadovoljiti več kriterijev, kot so priložnost, vsakodnevna uporabnost, trendi in usklajevanje s preostalo garderobo. Že nekaj časa velja, da ni nujno, da je barva torbice v istem odtenku oziroma usklajena z barvo obutve, pa vendar je pri poslovni eleganci priporočljivo, da k živahnim odtenkom torbic kombinirate obutev v črni ali beli barvi oziroma barvo torbice uskladite s sorodnimi odtenki.

Sproščena eleganca dovoljuje ob sebi torbice različnih velikosti, oblik, barv in materialov. Letos so še zlasti modne večje torbe iz mehkih materialov, ki omogočajo sproščeno organsko obliko torbic ter tako imenovane nakupovalne torbe v videzu naravnih materialov ali z luknjičastim vzorcem.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Majhna torba Kelly Kross
89,00 €
Nakupovalna torba Manila Grace
151,50 €
Srednja torba Tosca Blu
157,50 €
Nakupovalna torba Karl Lagerfeld
295,00 €
Nakupovalna torba Guess
140,00 €

Torbica za svečane priložnosti je majhna – bodisi v obliki pisma, mošnjička ali zgolj pomanjšana oblika velike torbe. Če je ročaj eleganten, najpogosteje v obliki verižice, jo lahko nosimo tudi na rami, drugače svečano torbico nosimo v levi roki. Poleg črne, bele, srebrne in zlate barve so letos zelo priljubljene različice v barvi draguljev, zelena, rdeča, vijoličasta.

Majhna torba Guess
108,00 €
Majhna torba MariaCeline
57,50 €
Majhna torba Morgan
49,00 €

Za poslovnoelegantni slog izberite torbico, ki je izdelana iz usnja oziroma dobre usnjene imitacije. Oblika je po navadi arhitekturno čista (pravokotnik, kvadrat, polmesec ali valj), velikost pa naj bo prilagojena vaši telesni višini. Najvarnejša izbira je torbica srednje velikosti, ki jo lahko nadomesti tudi minamalistično oblikovan nahrbtnik v videzu usnja. To leto so si mesto med poslovnoelegantnimi torbami prislužile nakupovalne torbe v svoji najbolj izčiščeni obliki z zanimivo strukturo materiala.

SPLETNI NAKUP

Nakupovalna torba Kelly Kross
120,00 €
Nahrbtnik Kelly Kross
115,00 €
Nakupovalna torba Manila Grace
179,50 €


Fotografije: Profimedia

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno