Didriksons: Veliko več kot samo za dež in veter

Kdo pravi, do so funkcionalne jakne, bunde in vetrovke zgolj oblačila, s katerimi kljubujemo ostrejšim vremenskim vremenom? Modni oblikovalci in stilisti si že nekaj časa prizadevajo, da bi prav ta oblačila postala tudi zelo trendna. Prvi so jih v ta namen opremili z nadvse privlačnimi detajli, kot so žepi s poklopci, potezne vrvice, modne prevelike kapuce, in jih izdelali iz trajnostnih materialov, drugi pa so poskrbeli za zanimive stajlinge. Med tiste najbolj drzne se prištevajo kombinacije izpod peresa modne hiše Balenciaga, ta je namreč k funkcionalnim  jaknam oblekla celo večerne obleke in hlačne kostime.

Funkcionalna oblačila pa so še vedno zelo priljubljena med ljubiteljicami uličnega stila. Kombinacija, ki je ta hip najbolj aktualna, veli, da je funkcionalna jakna ali bunda kot nalašč za sproščen slog s cargo hlačami, pletenim puloverjem in gležnjarji z robustnim podplatom. Medtem ko smo na ulicah Milana modne vplivnice lahko srečali le v funkcionalnih jaknah v družbi škornjev.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Prehodna jakna Didriksons
220,00 €
Brezrokavnik Didriksons
200,00 €
Prehodna jakna Didriksons
480,00 €
Prehodna jakna Didriksons
320,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno