Velike nakupovalne torbe – trend, ki bo navdušil vse ženske

Na modno sceno se vračajo velike torbe. Med najbolj zaželenimi pa so tako imenovane nakupovalne torbe, ki so svoj modni zalet doživele že v devetdesetih, ko so s prvo takšno različico ženske po vsem svetu navdušili pri Pradi. Preprosto veliko torbo z dvema naramnima pasovoma sta odlikovali minimalistična zrelost, ki je omogočala možnost kombiniranja k različnim slogom oblačenja, in vsesplošna uporabnost, saj si z njo na rami in hruškami v njej lahko odšel s tržnice, te doma zamenjal za fascikle in jo mahnil na poslovni sestanek. Nič drugače ni danes. In čeprav se nam mogoče na prvi pogled zdi, da so lahko tiste manjše različice bolj ljubke in trendne, ženske pod črto obožujemo velike torbe, ki jih bomo tokrat za modno spremembo lahko nosile tudi pod roko, kot smo nekoč nosile pisemske torbice.

Med najbolj uporabne modele gotovo spadata črna in rjava različica torbe, saj ju kot takšni lahko brez težav kombiniramo k vsem klasično poslovnim videzom kot tudi k tistim bolj sproščenim oblačilnim kombinacijam bele srajčne bluze in modrega džinsa. Znova navdušujejo tudi modeli z izpostavljenimi logotipi izbranih blagovnih znamk, medtem ko letošnjo pomlad beležimo nov trend v svetu nakupovalnih torb, in sicer prešite različice z verižnim naramnim pasom.

Za vas smo v spletni trgovini nama.si poiskali nekaj aktualnih modelov, ki so kot nalašč, da vaši pomladanski garderobi vdihnejo modni zalet, če bi radi s seboj vzeli več kot samo denarnico, šminko in ključe avtomobila.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov. 


Naslovna fotografija: Profimedia

Prešita nakupovalna torba Guess z okrasnim verižnim ročajem.
167 €
Prešita nakupovalna torba Love Moschino z dvojnim delno verižnim okrasnim ročajem.
216,50 €
Nakupovalna torba Kelly Kross s snemljivim naramnim pasom in dodatnim žepom.
88 €
Nakupovalna torba Kelly Kross s prilagodljivim naramnim pasom in notranjo torbico.
95 €
Nakupovalna torba Karl Lagerfeld z dvema naramnima pasoma in vtisnjeno ikono.
202,50 €
Nakupovalna torba Tosca Blu z ročajem in naramnim pasom ter modnim detajlom.
132,50 €
Nakupovalna torba Love Moschino s športnimi ročaji in izpostavljenim logotipom.
167,50 €
Nakupovalna torba Guess z grafično izpostavljeno blagovno znamko.
139 €
Usnjena nakupovalna torba Karl Lagerfeld s kratkim in dolgim ročajem.
380 €

Aktualno