MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Vedno bolj priljubljeni AX že v Nami

Blagovna znamka A|X Armani Exchange je med ljubitelji mode vsako sezono bolj priljubljena. K temu gotovo prispevajo ključni modni elementi, ki tudi tokrat definirajo ženska oblačila Armani Exchange: oblika, barva, najsodobnejši slog pa tudi udobje. Tisti, ki menijo, da trendi in udobje ne morejo shajati skupaj, se motijo že nekaj časa.

V kolekciji A|X za jesen in zimo 2022 boste tako našli obleke in dodatke s pridihom ulične mode pa vse do brezhibnih pisarniških oblačil, polnih osebnosti. Poskrbeli bodo, da se boste v njihovih oblačilih počutili lahkotno ob vsaki pustolovščini, ki se je lotite. Poleg džinsa, puloverjev, majic s kratkimi rokavi in drugih športnih oblačil so tu še jakne, plašči, plisirana krila in midi obleke v stilu 60. let. Pozabili niso niti na obleke za zabave in posebne dogodke, ki jih definirajo drzne kombinacije tkanin, presenetljiva barvna paleta in iskrivi volumni. Tu so še modni dodatki, katerih razkošni detajli vaš osnovni videz spremenijo v personalizirano simfonijo stila. Kako se počutite danes? Kot rokerica ali romantična zasanjanka? Kot zagrizena športnica ali vintidž zapeljivka?

Odkrijte kolekcijo ženskih oblačil Armani Exchange na oddelku ženske mode v 1. nadstropju Name in se vsak dan oblecite ‘kot prava jaz’.

Naslovna fotografija: Armani Exchange

Fotografije iz poslovalnice: Nama

Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno