Večno modni kosi za moške

Morda ni odveč nasvet, da si moški, ki ima pri nakupovanju rad malo več časa in miru, izbere januar za nakup vedno aktualnih, tistih osnovnih oblačil in dodatkov, ki jih potrebuje za zimo in zgodnjo pomlad.

Kaj naj torej izbere, da bo zadostil svojim potrebam, aktualnim modnim zapovedim in da bo imel v svoji garderobi kose, ki so nekako nujni, večni in s katerimi ne more zgrešiti

Predlagam nakup bolj tajliranega, dobro krojenega in prefinjenega klasičnega plašča za izbrane priložnosti in puhovko za nošnjo vsak dan. Nepogrešljiv kos sodobnega moškega so še vedno jeans hlače, pa bela srajca za pod suknjiče ali jopice, črne elegantne hlače in seveda suknjič, lahko tudi s tanko puhasto podlago. Ta je namreč ta hip zelo trendovska pri moških suknjičih.

Modne smernice med drugim nakazujejo, da bodo v ospredju čedalje bolj udobna oblačila, kar še posebej ustreza moškim. Zato bo prišla prav flanelasta karo srajca, udoben in mehak puli, ki je primeren za vsak dan ali bolj imenitne priložnosti, ohlapnejša jopica (modna barva je siva). Glede na letni čas moški potrebuje tudi dober volnen šal in kapo, kakovostne gležnarje in sodoben, dizajnerski nahrbtnik s prostorom za računalnik.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Plašč Digel
336,00 €
Bunda Pierre Cardin
329,99 €
Suknjič Digel
363,00 €
Jopica Antony Morato
139,90 €
Pulover Falke
190,00 €
Dolge hlače Strellson
99,95 €
Jeans hlače G-Star
179,95 €
Srajca dolg rokav G-Star
89,95 €
Srajca dolg rokav Selected
59,99 €
Gležnarji Lumberjack
93,50 €
Šal S.Oliver
29,99 €
Kapa Barts
29,99 €
Nahrbtnik S.Oliver
69,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno