Izdelki za razkošno nego nohtov in rok znamke Mavala

Klinični in raziskovalni laboratorij Mavala iz Ženeve se že več kot 60 let osredotoča na reševanje lepotnih problemov ter nego rok in nohtov.

Poletje je letni čas, ko na nohte najbolj vplivajo sončni žarki. Letošnje poletje pa tudi drugi negativni vplivi, ki nam jih dnevno prinašajo vremenske spremembe.

Površina nohta, naravno viden zunanji sloj, še posebej občutljiv na zunanje vplive, je sestavljena iz treh plasti. Zlahka jo poškoduje izpostavljanje soncu in hladnemu vremenu, uporaba detergentov …

In noht potrebuje zaščito. Za močno fizično zaščito pred vsakodnevnimi nalogami in škodljivimi elementi poskrbi izdelek Nail Shield. Le ko je zaščiten pred lomljenjem, luščenjem in udarci, se lahko regenerira in okrepi. Dvostopenjska uporaba izdelka, ki se na noht nanaša v dveh fazah, ustvari močno fizično podporo med procesom rasti.

Faza 1: nanos osnove iz najlonskih vlaken.

Faza 2: nanos zaščitne plasti.

Ko se mreža popolnoma posuši, lahko nadaljujete z lakiranjem nohtov.

Nail Shield krepi in ščiti tanke, šibke, krhke nohte.

SPLETNI NAKUP

Razumljivo je, da je vidna zunanja plast nohta še posebej občutljiva na vplive iz okolja in se lahko zelo hitro izsuši zaradi pretiranega izpostavljanja soncu, mrazu, detergentom itd. Nailactan je krema za poškodovane, suhe, krhke nohte, sestavljena iz esencialnih aminokislin, maščob in kerato-uravnoteženih vitaminov. Njeno hranilno in vlažilno delovanje obnovi fleksibilnost nohtne površine, izboljša njihovo splošno stanje in jih naredi bolj odporne na cepitev. Uporabljate jo lahko vsak dan, priporoča se pred spanjem tako, da majhno količino kreme nanesete na celotno površino nohta in še posebej na njegovo ležišče. Lahko jo nanesete tudi na lakirane nohte.

Da bi se izognili okužbi!

Rešitev za glivice na nohtih je medicinski pripomoček Mavamed, ki zdravi glivične okužbe nohtov (onihomikozo). Kompleks “Instant Killer” le v nekaj sekundah prepreči razvoj glivic in se izogne širjenju na druge nohte ter čopič. Sestavljen je iz olja čajevca (zavira razvoj glivic), mešanice eteričnih olj – sivke in evkaliptusa, mlečne kisline (zmanjšuje kislost nohtov ter tako ustvarja neugodno okolje za razvoj glivične bolezni) in sečnine (aktivnim sestavinam omogoča prodor globoko v nohtno površino). Deluje tudi kot fizična pregrada, ki preprečuje širjenje glivične bolezni.

Namenjen je le uporabi na površini nohta.

S staranjem se pojavljajo na naši koži pigmentni madeži, rjave lise, ki so eden največjih pojavov staranja kože. Hormonske spremembe in prepogosto izpostavljanje sončnim žarkom brez zaščite so vzroki motenj v naravni pigmentaciji kože.

Krema proti pigmentnim madežem za roke ublaži in preprečuje nastajanje le-teh. Kompleks 7 certificiranih organskih švicarskih alpskih rastlin (slez, meta, plahtica, trobentica, jetičnik, melisa, rman) pomagajo osvetliti kožo in zmanjšati intenziteto barve ter velikost obstoječega pigmentnega mesta, hkrati pa preprečiti nastanek novih. Kombinacija učinkovitega derivata visoko koncentriranega vitamina C krepi to delovanje z antioksidanti ter zaščitnim učinkom obnavlja prožnost kože. Po nekaj tednih se pigmentni madeži vidno zmanjšajo in nepravilnosti se ublažijo. Roke so bolj gladke, zaščitene in navlažene. Lahka krema se hitro vpije in pusti na koži zaščitni film. Je dermatološko testirana. Brez vonja.

Izbor Mavalinih izdelkov za nego in lepoto rok temelji na sestavinah, kot so hialuronska kislina, morski kolagen, karitejevo maslo, različni rastlinski izvlečki in svilene aminokisline. Združene ohranjajo nenehno raven vlažnosti, poživljajo in učinkovite zaščitijo povrhnjico, da bi preprečili zgodnje staranje.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Lak za nohte Blue Mint Mavala
5,90 €
Mava-Flex vlažilni serum za nohte Mavala
18,50 €
Lak za nohte Sorrento Mavala
5,90 €
Tekočina proti grizenju in sesanju nohtov Mavala Stop
13,90 €
Lak za nohte Iceberg
5,90 €


Naslovna fotografija: Mavala
Lektorirala: Nika Papež

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno