Popolna obleka za večerni zmenek

Tudi vi iščete popolno obleko za večerni zmenek v vročih poletnih dneh? Kratke obleke so eden izmed najbolj priljubljenih “go to” kosov za večerni stajling. So praktične, modne in v njih lahko pokažemo svoje zagorele noge. Krajše obleke lahko najdemo prav v vseh barvah, vzorcih, vendar to poletje mi posegamo po bolj klasičnih barvah in krojih, ki pristajajo prav vsaki ženski. Najbolj pogoste dolžine oblek segajo nekje nad kolena, a to sezono izstopajo še krajše dolžine. Mini obleka, ki je to poletje ponovno obnorela modna dekleta je kot nalašč za letošnje poletje. Obleka je na prvi pogled preprosta, vendar se v njej skriva veliko sloga in elegance.

SPLETNI NAKUP

Je ključnega pomena za preživljanje vročih poletnih dni v stilu – je sveža, ženstvena in mladostna. Izbor različnih stilov oblek nam omogoča, da izrazimo svojo individualnost in modni slog. Pomembno je, da obleko kombiniramo z dodatki, ki bodo dopolnili naš stil in izražali svojo osebnost. V kombinaciji z visokimi petkami, klasično torbico in minimalističnim nakitom lahko dosežemo zelo šik videz, ki je primeren za različne priložnosti. Lahko jo nosite na sestanke, večerje ali na sprehod po mestu. Obleka blagovne znamke Just Cavalli, ki jo nosi Rebecca je čudovit primer vsestranske obleke, ki nas bo spremljala celo poletje.

Že imate svojo?

Obleka Just Cavalli
281,00 €
Obleka Just Cavalli
338,00 €
Obleka Ted Baker
230,00 €
Obleka G-Star
230,00 €
Obleka s.Oliver Black Label
99,99 €
Obleka Kocca
121,00 €

Rebecca je kombinirala preprosto črno obleko znamke Just Cavalli z zlatim nakitom, ki se čudovita sklada z detajli na obleki. Prav tako je videzu dodala svežino z odbitimi petkami ter klasično torbico, ki še tako mladostnemu videzu pričara eleganco.

SPLETNI NAKUP

Sandali Nine West
125,00 €
Majhna torba Karl Lagerfeld
278,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Nika Papež

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno