Kako pravilno vzdrževati kopalke?

Ponovno objavljamo članek, ki bi utegnil zanimati vse, ki si želimo, da bi naše kopalke čim dlje ohranile barvo in obliko.

Konec poletja se pogosto soočamo z zbledelimi in raztegnjenimi kosi, čemur pa se po besedah Milene Strle, vodje oddelka perila v veleblagovnici Nama, z nekaj preprostimi koraki lahko izognemo in tako kopalkam podaljšamo življenjsko dobo: “Kopalke moramo po vsaki uporabi sprati s sladko vodo, zaviti v brisačo in ne sušiti na direktnem soncu. Za pranje kopalk v pralnem stroju uporabimo vrečko za pranje perila in program ročnega pranja. Pri pranju v stroju nikoli ne uporabljajmo mehčalca za perilo ali kisa, kajti s tem poškodujemo elastične niti. Prav tako kopalk skozi leto ne hranimo v plastičnih vrečkah.”

Še vedno lahko kopalke in izdelke za na plažo nakupujete tudi do 40 % ugodneje.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Kopalke enodelne Yamamay
69,95 €
Kopalke enodelne Yamamay
59,95 €
Kopalke enodelne Etam
49,90 €
Kopalke nederček Yamamay
25,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Palmers

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno