V usnjenem videzu

Modni oblikovalci pri izbiri materiala to sezono prisegajo na usnjen videz. Pravzaprav ne obstaja oblačilo, ki ga niso izdelali v usnju. Hlače, krila, jakne, obleke in celo bunde se svetijo v gladki teksturi usnja. Kot običajno prevladuje črna barva, sledijo ji barva konjaka, bež odtenki, sivi in seveda nepogrešljiva spremljevalka sezone, rdeča barva. Zmagovalna kombinacija je komplet suknjiča in hlač v usnjenem videzu istega odtenka. Zraven oblecite običajno belo majico ali belo bluzo. Usnjena zgodba nove sezone se navdihuje tudi nad preverjeno kontrastno harmonijo, ko oblačila usnjenega videza nosite poleg rebrastih pletenin. Videz dopolnite z usnjenimi modnimi dodatki v sorodnem barvnem tonu.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Dolge hlače Sisley
89,95 €
Krilo Sisley
79,95 €
Obleka Sisley
129,00 €
Dolge hlače Betty & Co
99,99 €
Jakna Joseph Ribkoff
278,00 €
Dolge hlače Joseph Ribkoff
174,00 €
Jakna Salsa
89,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno