MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

V trgovino z malčkom? Otročje lahko!

Nakupovanje z malčki je lahko precej zahtevno. Saj veste, otrok je prerasel večino hlač, želeli bi osvežiti njegovo garderobo, morda ste v nakupovanju opreme za novega družinskega člana, vaš prvorojenec pa seveda v izbiranju ustreznega avtosedeža za mlajšo sestrico ne vidi zabavne dogodivščine, zato se vaša misija hitro konča, razpoloženje pa ni nič kaj veselo.

V največji poslovalnici Baby Center v ljubljanskem BTC-ju so pomlad pozdravili z razburljivimi novostmi. V treh nadstropjih, na več kot 2500 kvadratnih metrih, so postavili nove mejnike v svoji ponudbi in storitvah. Poleg tega v aprilu pričenjajo s posebnim programom, ki bo olajšal nakupovanje družinam in hkrati prinesel nasmeh na obraz njihovih najmlajših.

Zakaj Hura urice?
Predstavljajte si, da imate čas, da v miru opravite nakupe, ob tem dobite vse potrebne informacije, da izberete najustreznejše za vašega malčka, medtem ko vaš otrok uživa v družbi vrstnikov, gleda lutkovno predstavo, ustvarja in vas prav nič ne pogreša. Zadovoljni starši in zadovoljni otroci so bili motivacija, ki je vodila do sodelovanja med Baby Centrom in Akademijo za varuške, ki so skupaj zasnovali Hura urice – sobotne delavnice, ki bodo staršem omogočile, da v miru opravijo z nakupi. Hura urice se začenjajo že to soboto, 6.4., z igralno predstavo Vilko Zasije na Potepu pod okriljem Zavoda Varna pot, ki bo otroke popeljala na čarobno dogodivščino in jih učila varne vključenosti v promet. Čeprav bodo pri prvih Hura uricah starši prisotni, bodo že kmalu zaupali varstvo “Modrim varuškam” iz Akademije za varuške, kar staršem omogoča, da uživajo v brezskrbnem nakupovanju.

Nova storitev je zasnovana z mislijo na družine, ki si želijo nakupovanje brez stresa, saj so njihovi otroci v dobrih rokah.

Raziskujte, uživajte, rastite z nami
Od novih otroških kotičkov preko dogodkov za starše do inovativnih sobotnih delavnic, vse je zamišljeno, da družine rastejo, se zabavajo in učijo v spodbudnem okolju. Vabljeni na igrivo pustolovščino, ki prepleta nakupovanje z brezskrbnim varstvom vaših otrok. Za več informacij obiščite spletno stran in spremljajte družbena omrežja.

Vabljeni na igrivo pustolovščino, ki združuje nakupovanje z brezskrbnim varstvom otrok. Za več informacij obiščite spletno stran in spremljajte njihova družbena omrežja.


Naslovna fotografija: Baby Center
Lektorirala: Melanija K. Matoh

Za več informacij pokličite oddelek Baby Center, na telefonsko številko (01) 546 64 24 ali 051 487 945 ali nam pišite na pe56@babycenter.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno