V trendovsko pomlad z manekenom Markom

Vzbrstela je pomlad in z njo spomladanski modni trendi. Posebnost letošnjih modnih smernic je ob barvni pestrosti oblačil tudi veliko bele barve. Če bo fant/moški v celoti oblečen v belo – t-shirt ali srajca, jakna ali suknjič, hlače (tudi kavbojke), športni copati – bo privabljal odobravajoče poglede modnih navdušencev.

Koliko fantov ali moških se bo obleko v belo, je seveda vprašanje, to vendarle terja (modni) pogum. Verjamem, da jih bo več smuknilo v t-shirte rdeče, zelene, oranžne, modre, rumene barve, v kombinaciji z modrim in sivim jeansom denimo. Hoodyji oziroma puloverji s kapuco ostajajo močan trend za mlade, v vseh barvnih kombinacijah in vzorcih.

Bo pa fant/moški pozornost zbudil tudi v t. i. smart casual (sproščeni modni slog) outfitu s chino hlačami, karirastim suknjičem in dandyjevsko majico s srajčnim ovratnikom.

SPLETNI NAKUP

Suknjič Digel, 277 evrov; hlače Selected, 59,99 evra; majica z ovratnikom Digel, 95 evrov in mokasini Dino Draghi, 90 evrov

Polo majica Armani Exchange, 60 evrov; kratke hlače Armani Exchange, 115 evrov; sončna očala Ray Ban (last manekena)

Polo majica Fred Perry, 79,90 evra; hlače Digel, 109 evrov; športni copati Salsa, 89,95 evra

Jakna G-Star, 139,95 evra; t-shirt Antony Morato, 49 evrov; hlače Digel, 109 evrov; športni copati Salsa, 89,95 evra

Pulover s kapuco G-Star, 109,95 evra; t-shirt Selected, 29,99 evra; jeans Armani Exchange, 125 evrov; mokasini Dino Draghi, 90 evrov

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Aleš Čakš

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno