V obutvi Cloud9 hodite kot po oblakih

CLOUD 9 je blagovna znamka obutve, ki je znana po izjemnem razmerju med ceno in kakovostjo. Obutev Cloud 9 je namreč izdelana iz naravnih materialov, kakovostnega usnja, tako da boste v njih imeli prijeten občutek ves dan – ne glede na vrsto obutve, ki jo izberete. Naravno usnje je osnova vzdržljivosti obutve, zato izberite najboljše zase. Poleg kakovosti pa je tudi udobje tisto, kar promovira to blagovno znamko. Na slednje so lahko še posebej pozorne dame, ki rade nosijo elegantne ženske čevlje s peto.

SPLETNI NAKUP

Modeli, ki jih najdete v poletni kolekciji znamke Cloud 9, se zgledujejo po prepoznavnem slogu brazilskih deklet in obutveni ulični modi tega območja. Po brazilski energiji in ritmu, medtem ko so posebno pozornost namenili tudi udobju modelov, tako da bodo vaši koraki od službe do zasebnih obveznosti lahkotni in živahni, ne glede na to, ali izberete salonarje, polsandale ali sandale z visoko peto.

Torej, če želite doživeti občutek hoje po oblakih, biti opaženi in v koraku z modo, je Cloud 9 prava izbira za vas.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Sandali Cloud9
124,50 €
Salonarji Cloud9
64,50 €
Salonarji Cloud9
64,50 €
Sandali Cloud9
109,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Cloud 9
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno