MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Obutev Cloud9, 60% ugodneje

Obutev Cloud9 je izdelana iz naravnih materialov, kakovostnega usnja, tako da boste v njih imeli prijeten občutek ves dan – ne glede na vrsto obutve, ki jo izberete.

SPLETNI NAKUP

Modeli, ki jih najdete v poletni kolekciji znamke Cloud9, se zgledujejo po prepoznavnem slogu brazilskih deklet in obutveni ulični modi tega območja. Po brazilski energiji in ritmu, medtem ko so posebno pozornost namenili tudi udobju modelov, tako da bodo vaši koraki od službe do zasebnih obveznosti lahkotni in živahni, ne glede na to, ali izberete salonarje, polsandale ali sandale z visoko peto.

Od 28. 08. do odprodaje zalog prejmete izbrane bazične izdelke blagovne znamke Cloud9 kar -60 % ugodneje. Obiščite nas v Outletu, v prvem nadstropju veleblagovnice Nama ali nakupujte preko spleta.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Salonarji Cloud9
64,50 €
Salonarji Cloud9
64,50 €
Salonarji Cloud9
64,50 €
Salonarji Cloud9
64,50 €
Salonarji Cloud9
64,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Cloud9
Lektorirala: Mojca Zemljak

*Popust se obračuna pri blagajni oz. v košarici. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno