V objemu kašmirja

Obožujemo ga, ker je mehak, prestižen, topel, noro romantičen in večen. Kašmir je kot otrok, ki zahteva veliko pozornosti, strpnosti in čuvanja, vendar zna podariti neskončne trenutke sreče in mehkobe. Poleg tega, da kašmir greje, je zelo lahkoten. Je tako zelo mehek, da se izjemno lepo poda telesu, hkrati pa pusti, da telo diha, regulira temperaturo, zaradi česar se v njem tudi ne potimo. Večno vprašanje, ki se poraja – kako negovati kašmir? Velja eno – manj je več. V kolekciji s.Oliver lahko najdete izdelke iz 100 % kašmirja, in sicer pulover z V izrezom, pleten puli in pleten brezrokavnik. V ponudbi je tudi večbarven šal z 10 % kašmirja in 90 % volne.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Pulover S.Oliver Black Label
149,99 €
Pulover S.Oliver Black Label
149,99 €
Pulover S.Oliver Black Label
159,99 €
Pulover S.Oliver Black Label
159,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: S.Oliver
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno