V nov letni čas z novo barvo las z Lazartigue

Pomlad je čas novih začetkov. Zakaj ne bi bila tudi čas za novo, bolj žarečo barvo las?

Lazartigue, francosko podjetje, ki ga je osnoval priznani francoski frizer J.F. Lazartigue, je oblikovalo paleto čudovitih barv za domačo uporabo, ki nas bodo v trenutku poživile. Gre za barve z visoko koncentracijo profesionalnih pigmentov, ki do 100% prekrivajo tudi sive lase.
Ker je Lazartigue ustvaril barve z izrazito nežno formulo, kot razvijalca ne uporablja vodikovega peroksida, ampak MEA, posebno organsko spojino, ki je do las veliko manj agresivna.

SPLETNI NAKUP

Barve ne vsebujejo dražečega amoniaka ter resorcinola, tako da pri nanosu nimamo težav z neprijetnim vonjem, ki je tako značilen za tradicionalne barve, poleg tega pa na lasišču ne pušča za seboj pekočega občutka, ki ga povezujemo z barvami, ki jim dodajamo peroksid.

Lazartigue barve so narejene v sozvočju z naravo – so rastlinske, veganske, brez amoniaka, resorcinola, mineralnih olj, silikonov ter pakirane v embalaži, ki se lahko reciklira.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Barva za lase Lazartigue
20,30 €
Barva za lase Lazartigue
20,30 €
Barva za lase Lazartigue
20,30 €
Barva za lase Lazartigue
20,30 €
Barva za lase Lazartigue
20,30 €

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Lazartigue

Aktualno