V Nami s ponosom podpiramo in spremljamo naše rokometašice

Ljubljana v dvorani Stožice med 4. in 20. novembrom 2022 gosti evropsko rokometno prvenstvo za ženske, Women’s EHF EURO 2022, največji športni dogodek v Sloveniji v letu 2022. Ob športnem spektaklu se velik poudarek namenja tudi opolnomočenju in enakopravnosti žensk ter promociji njihove vloge v družbi.

Veleblagovnica Nama zaradi svoje izjemne lege v središču prestolnice že vse od njenega odprtja soustvarja prepoznaven družbeni prostor, obenem pa privablja tudi najbolj zahtevno in modno ozaveščeno množico. Gre za lokacijo, ki ne diha le z modo, temveč je odraz dogajanja v Ljubljani. Pri temah, kot so opolnomočenje žensk, enakopravnost, izjemni športni in kulturni dogodki, smo vedno z veseljem del zgodbe.

Počaščeni smo, da sta nas Rokometna zveza Slovenije in Mestna občina Ljubljana povabili k sodelovanju. S ponosom podpiramo in spremljamo naše rokometašice. Srečno, punce!


Naslovna fotografija: Nama Arhiv
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno