MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

V največje veselje mi je, da lahko delim svoje bogate izkušnje z ljudmi

Slavica K. S. – Modna svetovalka za žensko modo.

»V največje veselje mi je, da lahko delim svoje bogate izkušnje z ljudmi, ki si želijo dobrih nasvetov in pomoči

Slavica na področju modnega in osebnega stiliranja deluje že več kot 30 let. Dobro poznavanje različnih blagovnih znamk, trendov, oblik teles in pravil, ki so ključni pri oblikovanju osebnega stila, ji omogoča, da zadovolji potrebe svojih strank ne glede na njihov življenjski slog in proračun.
O sebi pravi, da je skromna, srečna in vedno polna energije, znana pa je po intuitivnem in prilagodljivem pristopu do strank.
»V največje veselje mi je, da lahko delim svoje bogate izkušnje z ljudmi, ki si želijo dobrih nasvetov in pomoči pri oblikovanju sodobnega in privlačnega osebnega stila.«
Meni, da morata udobje in stil hoditi z roko v roki, saj le tako lahko občutimo vsakodnevno veselje, ki nam jih izbrana oblačilna kombinacija ponuja. Slavica prisega na kreativen slog oblačenja, ki po potrebi zaobjema tako klasične kose oblačil kot tudi tiste najbolj trendne. Sama najraje nosi udobne hlače v kombinaciji z daljšim puloverjem ali ženstveno bluzo s suknjičem ter nizkimi ‘moškimi’ elegantnimi čevlji z vezalkami.
»Vedno svetujem, da stranka pred nakupom nove garderobe dobro prouči kose, ki jih ima v garderobni omari. Ljudje vse prepogosto kupujemo oblačila, ki so nam hipno najbolj všeč, potem pa jih težko kombiniramo z že obstoječo garderobo.«


Prijavi se na svetovanje s Slavico

Izpolni prijavni obrazec in ga pošlji na naslov modno.svetovanje1@nama.si


Aktualno