Odkrijte užitke kuhanja s posodo Fissler, 30 % ugodneje

„Veselite se kuhanja.“ Vam je ta stavek prav tako všeč, kot proizvajalec kvalitetnih izdelkov, ki stoji za njim? Odkrijte nove užitke kuhanja z nakupom izdelkov Fissler.

Inovativnost je ključen element zgodbe o uspehu podjetja Fissler. Naj je šlo za proizvajanje prvih ponev s premazom proti prijemanju v Nemčiji ali pa za izum večstopenjskega ventila za varno uporabo tlačnega lonca – Fissler je v svojih 170 letih obstoja vedno korak pred konkurenco.

Inovativnost, lepa oblika in poudarek na funkcionalnosti  – pri podjetju Fissler sodi vse skupaj v eno posodo. Vsi lonci Fissler so izdelani iz nerjavečega jekla in navdušujejo s svojo odlično toplotno prevodnostjo. Poleg tega je Fissler pozoren na detajle: naj bodo to v notranjost loncev gravirane merilne lestvice ali pa dno posode, ki je primerno za vse vrste kuhališč – Fissler ve, kaj ljudi razveseljuje pri kuhanju.

Z izdelki Fissler bo kuhanje jedi zagotovo uspešno.

Od 15. 3. do razprodaje zalog prejmete izdelke blagovne znamke Fissler 30 % ugodneje.

Obiščite nas v 4. nadstropju v veleblagovnici Nama ali nakupujte preko spleta.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Fissler
Lektorirala: Alja Kožar

*Popust se obračuna pri blagajni. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

Za več informacij pokličite oddelek Coincasa na telefonsko številko 059 016 387 ali nam pišite na info@coincasa.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno