Vse kar potrebujete za zabavno poletje z vašimi malčki

Največja izbira otroške opreme, oblačil in obutve, na enem mestu prinaša vse, kar potrebujete za prijetno in zabavno poletje!

Čudovito poletje je še vedno tukaj in z njim tudi vročina. Dojenčki in majhni otroci jo težko prenašajo, pa tudi nam ni lahko. In šele ko začnete sestavljati seznam vsega, kar potrebujete za naslednje počitnice, le-ta nima konca. Starši morate poskrbeti za veliko stvari, vse od igrač do najljubše posteljnine.

Trma, jeza, pogajanja, … Ne skrbite!

Baby Center ve!

SPLETNI NAKUP

Greste prvič z dojenčkom na morje? Ni problema! Fredov plavalni obroč ni običajen obroč – na zadnjem delu je odprt in ima varnostni pas. Rdeči model je največji med vsemi obroči in ima največjo stabilnost. Otrok je v optimalnem položaju na trebuhu in ne more zdrsniti. Relativno omejen prostor za premikanje rok je zato, da se otrok najprej osredotoči na plavanje z nogami.

Naj bo to na morju, jezeru, reki ali bazenu, pripomoček za učenje plavanja je vedno dobrodošel. Nekateri boste izbrali rokavčke z zabavnimi motivi, drugi zabavne plavalne obroče. Po napornem letu boste morda potrebovali tudi nekaj zase – izberite napihljivo blazino ter se sprostite.

Za tiste, ki imate nekoliko starejše in pogumnejše otroke, poiščite otroška plavalna očala, pištole ali vodne pištole in ljubke punčke Bloopies, ki ustvarjajo zabavne poletne milne mehurčke. V trgovinah Baby Center boste našli tudi obvezne kanglice, lopatke ter še polno drugih rekvizitov, ki vam bodo popestrili zabavo z otrokom.

Kaj pa, ko niste na plaži? Družabne igre Brainbox ali Lisciani bodo poskrbele za zabavo in preprosto učenje skozi igro bodo razveselile vaše predšolske otroke.

Za morje in bazen Baby Center ponuja veliko izbiro plavalnih plenic, kap in klobučkov, zaščitno kozmetiko proti insektom ter soncu. Chicco roll on pa je odlična izbira za pomirjanje kože po pikih komarjev. Naravna formula z ekstraktom rastline Zanthoxylum in mentolom, ki jo odlikuje pomirjujoč učinek razdraženih področij, je še posebej primerna za občutljivo kožo otroka. Ne pušča mastnih madežev, ne vsebuje amonijaka in alkohola ter je dermatološko testiran na občutljivi koži. Dodatno zaščitite otroka tudi s prikupno brisačo naše blagovne znamke Bubaba by Freeon.

Poleti, ko je na voljo široka izbira sadja in zelenjave, je idealen čas za nove dosežke vaših malčkov. Pri učenju samostojnega hranjenja si lahko pomagate s silikonskimi slinčki in praktičnimi prenosnimi stolčki za hranjenje.

Poleg tega lahko poletje izkoristite tudi za to, da vašega malčka lažje odvadite od plenic. Zveni smešno, če rečemo, da so kahlice in pisoarji lahko kul?!

Dobrodošli v družini.
Dobrodošli v Baby Centru.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Baby Center
Lektorirala: Nika Papež

Za več informacij pokličite oddelek Baby Center, na telefonsko številko (01) 546 64 24 ali 051 487 945 ali nam pišite na pe56@babycenter.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno