Spoznajte japonke Uzurii in njihov prepoznaven brazilski duh

Priljubljena nizozemska znamka je namenjena ženskam, ki obožujejo nepozabne poletne dni, sledijo zadnjim modnim trendom in stavijo na kakovost ter udobje. Pisana barvna paleta in širok izbor modelov zadovoljijo tudi tiste z najbolj izbranim okusom.

Blagovna znamka Uzurii brez katere si ne moremo predstavljati vročih poletnih dni, je inspiracijo našla v Braziliji. Znamka je z letošnjim letom postregla z modeli, ki zadovoljijo vsak modni okus – od klasičnih enobarvnih japonk, do barvitih potiskov in elegantne kolekcije sandalov s skrbno izbranimi detajli. Vsak Uzurii par odlikuje izjemna kakovost in udobje ter dizjan, ki bo vedno opazen.

Japonke, ki jih nosijo milijoni po vsem svetu, s svojo zgodbo v naš vsakdan vnašajo prepoznaven brazilski duh, ki ga odlikuje pozitivizem in sproščen življenjski slog. Modeli so namenjeni tako užitkom na plaži kot urbanim modnim trendom.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Japonke Uzurii
79,95 €
Sandali Uzurii
69,95 €
Japonke Uzurii
39,95 €
Sandali Uzurii
69,95 €
Japonke Uzurii
39,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Uzurii

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno