Ustvarite brezhiben videz kože z izdelki Clinique

V hladnejših mesecih je nega kože še toliko bolj pomembna. Koža hitro postane izsušena, zato je ključnega pomena, da ima naša koža dovolj vlage in je zaščitena pred zunanjimi vplivi. Tako kot je pomembna priprava kože, je pomemben izbor kvalitetne tekoče podlage, ki bo ustvarila brezhiben videz kože.

Priporočamo uporabo spodnjih dveh izdelkov:

Clinique Moisture Surge Intense 72H
Pomirjujoča vlažilna gel-krema, ki vlaži in neguje kožo naslednjih 72 ur po nanosu. Krepi teksturo kože, da je le-ta s plastjo lipidov sposobna zadrževati vlago. Celodnevna antioksidantna zaščita pomaga zaščititi kožo pred vplivi okolja, ki oslabijo hidracijsko pregrado kože in vodijo do prezgodnjih znakov staranja. Vsebuje sestavino Centella Asiatica (Cica oz. tigrova trava), ki pordelo, suho in razdraženo kožo pomiri ter ji nudi udobje. Po uporabi je koža sijoča in žametno gladka.

Formulirana s tehnologijo Auto Replenishing Lipid-Filler™ za dovajanje lipidov na kožo in krepitev kožne pregrade. Sčasoma trio lipidov sodeluje pri obnavljanju in krepitvi kožne pregrade ter uravnava stopnjo hidracije, da je koža sposobna zadržati vlago. Zagotavlja takojšnjo in dolgotrajno hidracijo s hialuronsko kislino in aktivirano vodo aloe vere. Poleg vode aloe vere vsebuje tudi kofein, ki pomaga podpirati notranji vir vlage v koži za 72 ur neprekinjene, samodejno obnavljajoče hidracije, tudi po umivanju obraza. Hkrati tudi zmanjša videz drobnih linij in izboljša suho, luskasto teksturo kože.

Antioksidant Vitamin E pomaga zaščititi kožo pred agresivnimi vplivi okolja, ki oslabijo hidracijsko pregrado kože in posledično povzročijo draženje in znake prezgodnjega staranja.

Nanesite jo lahko dvakrat na dan, zjutraj in zvečer na čisto kožo. Uporabljajte samostojno ali pod ličili, na suhih mestih ali kot 5-minutno masko.

Even Better™ Makeup Broad Spectrum SPF 15
Tekoča podlaga, ki so jo razvili dertmatologi in pomaga ustvariti svetlejši in bolj enakomeren ten kože. V 12 tednih vidno zmanjša izgled temnih madežev, ki so nastali kot posledica aken, staranja kože in sonca. Nemudoma prekrije nepravilnosti in s pomočjo vitamina C in antioksidantov aktivno deluje na izboljšanje diskoloracije, temnih madežev in neenakomernega tena. “Stay true” pigmenti ne spreminjajo barve. Kremna formula ustvari naraven zaključek. Srednje prekrivna tekoča podlaga je odporna pred vodo, potenjem in vlago.

Vsebuje vitamin C in antioksidante, ki zmanjšujejo temne lise, starostne pege in brazgotine od aken, z vidnim izboljšanjem v 4-6 tednih. 24-urna brezhibna prekrivnost aktivno izboljša videz kože ob vsakem nanosu.


Naslovna fotografija: Clinique
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno