Usnjeno krilo boste lahko nosili tudi jeseni

 

Čeprav se mogoče zdi, da smo na krila v dani situaciji, ko so trenirke in pajkice postale del ‘pisarniške’ uniforme, povsem pozabili, nas pravkar zaključeni modni tedni opominjajo, da so prav krila modni kos, v katerega bi bilo pametno investirati že zdaj. In to ne v katerokoli krilo, oblikovalci in stilisti so na modni prestol znova postavili usnjeno krilo. Ker je prav usnjeno krilo izjemno modno tudi v aktualni sezoni, boste z nakupom uresničili tudi enega od trendov za jesen in zimo 2021/22.

Izbirate lahko med krili v klasični črni barvi, zeleni ali barvi konjaka. Tista najbolj modna segajo do kolen ali malenkost čez, so oprijetega ali zvončastega kroja. Usnjeno krilo je tudi nadvse priročno, saj ga lahko v toplejših mesecih kombinirate tako z običajnimi t-majicami kot z bolj ženstvenimi bluzami, v hladnejšem delu leta pa se k usnjenemu krilu najbolj podajo tople pletenine.  Usnjeno krilo prav tako lahko nosite v družbi zelo elegantne obutve, kot so salonarji, sandale ali škornji z visoko peto, ali pa superg (kombinacija bele t-majice, črnega usnjenega krila in belih superg je postala sinonim za dober modni stil), gležnjarjev ali sandal z bolj robustnim ravnim podplatom.

V Namini ponudbi smo za vas izbrali nekaj najboljših modelov, ki pristajajo prav vsem postavam.

Izdelke prikazane v članku, lahko, dokler so na zalogi, kupite v spletni trgovini. Za pomoč se lahko obrnete na 051 614 656 ali spletna.prodaja@nama.si.


Naslovna fotografija: Profimedia

 

Krilo iz umetnega usnja Morgan na preklop in modno draperijo v pasu.
59,00 €

 

Plisirano krilo Morgan iz umetnega usnja dolžine do kolen.
69,00 €

 

Črno krilo iz umetnega usnja s.Oliver Black Label v modni A liniji, dolžine preko kolen.
89,99 €

 

Krilo iz Eko usnja Fracomina z visokim pasom in modno zadrgo.
119,00 €

 

hahaha
Krilo iz umetnega usnja Comma v modni A liniji, dolžine do kolen.
99,99 €

Aktualno