Usnjeni gležnarji, urbani ‘gojzarji’ in modne superge

Letošnji obutveni trendi za moške so mi všeč. Namreč, v ospredju bodo višji gležnarji na vezalke in s stranskimi zadrgami, pretežno v rjavi barvi. Trend, ki mi je še bolj blizu, so urbani, mestni ‘gojzarji’. Urbane različice so seveda precej bolj mehke, prožne, lahke in zato primerne za mestne ulice in modni slog.

Športne copate so čedalje večji trend, že nekaj sezon. Sam se skoraj ne sezujem iz superg. Imam takšne in drugačne: zelo športne, pa bolj modne, pa mešanico športnih in modnih … Vse morajo biti lahke, sodobno oblikovane, s posebnimi trendovskimi detajli in različnih barv, tudi bele. Takšne ima v svoji kolekciji tudi znamka Karl Lagerfeld.

A vrnimo se k čevljem. Se razume, da je za stopalo najprimernejše, da so čevlji usnjeni. Tudi jesenske smernice nakazujejo, da so usnjeni čevlji z vezalkami in drobnim angleškim vzorcem še naprej modna večna klasika. To so čevlji, ki so še posebej pomembni za poslovneže in kodekse (business elegant, business attire, business smart), ki jim morajo ustreči.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Čevlji Digel
111,95 €
Čevlji Digel
156,50 €
Čevlji Digel
146,00 €
Gležnarji G-Star
159,95 €
Superge Ugg
129,90 €
Superge Karl Lagerfeld
199,95 €
Superge Colmar
114,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: G-Star

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno