Eau Thermale, nova negovalna linija francoske dermokozmetične znamke Uriage

Nama je svoj pester in premišljen nabor blagovnih znamk povečala še za eno – francosko dermokozmetično blagovno znamko Uriage.

SPLETNI NAKUP

Bakteriološko čista termalna voda, ki jo črpajo v osrčju francoskih Alp, je temelj dermokozmetične linije Uriage. Zaradi visokega deleža mineralov in elementov v sledovih, jo koža odlična prenaša in v kombinaciji z izbranimi sestavinami, uspešno blaži stanja kože, kot so atopijski dermatitis, psoriaza, akne ali kuperoza.

V svoj asortiman pa je Uriage uspešno dodal tudi negovalne linije, kot so vrhunska hidratantna  Eau Thermale, anti-aging linijo z retinolom in vitaminom C Age Protect in zelo obširno sončno linijo Bariesun, v kateri bo primeren izdelek zase našel še tako zahteven kupec.

Vodo, ki je dobila ime po bližnjem mestecu,  so odkrili že za časa starega Rima, saj so Rimljani prepoznali njene številne blagodejne lastnosti za človeka in odprli terme. Po koncu antike so termalno vodo uporabljali domači prebivalci in zgodbe o njenem učinku so leta 1877 pripeljale do tega, da so v malem kraju Uriage-les-Bains postavili prve sodobne toplice, ki so v nekaj desetletjih postale ene od  najpopularnejših v vsej Franciji. Njeni gostje so bili med drugim sloviti Maurice Chevallier, Edmond Rostand in nepozabna Coco Chanel. Leta 1992 se je ekipa dermatologov odločila, da bo na osnovi izotonične termalne vode Uriage zgradila blagovno znamko in danes, 30 let pozneje, je Uriage prisoten v več kot 70 državah sveta.

Vabljeni na oddelek kozmetike, v pritličje Name.

SPLETNI NAKUP

_

Naslovna fotografija: Uriage

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno