Uriage Bariesun je odlična zaščita, ki ščiti tudi pred modro svetlobo

Francoska dermatološka kozmetika Uriage je osnovana na termalni vodi, ki je zaradi visoke vsebnosti mineralov in elementov v sledovih zelo pomirjujoča in kot taka odlična osnova za sončno linijo, ki kožo zaščiti pred UV žarki in je ne iritira.

Tehnologija Skin Shield, ki so jo razvili v laboratorijih Uriage, združuje termalno vodo Uriage z edinstveno učinkovino – izvlečkom spiruline, ki pomaga zaščititi DNK, in patentom [TELOMERES PROTECT], ki preprečuje poškodbe celic ter fotostaranje zaradi UV žarkov in modre svetlobe. Poleg tega poseben [BARIESUN] patent ustvarja zaščitni film na koži, ki pomaga omejiti prodiranje UV žarkov na površino povrhnjice in tako optimizira fotozaščito.

Vsakemu izdelku so dodani še vlažilni Aquaspongini ter vitamina C in vitamin E, ki zagotavljajo intenzivno zaščito pred dehidracijo in deluje antioksidativno.

Bariesun linija obsega kar 30 izdelkov. V liniji najdemo izdelke za obraz za vso družino, kot je Bariesun krema z zaščitnim faktorjem 50 in posebnosti kot je Bariesun fluid proti hiperpigmentacijam SPF50. Izdelki za telo so najrazličnejših struktur – od spreja za telo brez vonja SPF50, ki je primeren tudi za atopike do zapeljivega suhega olja SPF30, ki poskrbi za res intenzivno barvo.

Poleg negovalnih izdelkov za obraz in telo pa linijo dopolnjujejo tudi mineralni kompaktni pudri z zelo visoko zaščito in nepogrešljiva samoporjavitvena krema, ki vam bo zagotovila zdravo zagorelost.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Uriage Bariesun

Aktualno