Urbani safari in športni slog za pomladno-poletni izgled

Vrnil se je, spet, safari slog. Naravni barvni odtenki, veliko peščene in bež barve, tudi nekaj bele in svetlejši odtenki pastelnih barv.

Barvna paleta, ki sodobnemu moškemu kar precej ustreza (tradicionalni so raje v temnejših barvah), kroji so udobni, ohlapni, med smernicami za pomlad/poletje za moške so opazni tudi tanjši pleteni puloverji, pletene jopice peščenih barv, zelo so letos ‘in’ krajši pleteni brezrokavniki (V izrez) v t. i. gatsby slogu.

Kot sem v svojih modnih zgodbicah v zadnjem času nekajkrat poudaril, je čedalje večji trend sproščen modni videz in kosi, ki so bolj športni, recimo prefinjeno izdelane trenirke, ki jih moški lahko nosi za mestne sprehode, zgornji ali spodnji kos pa lahko preplete s t-shirti, polo majicami, srajcamii, tanjšimi (pletenimi) puloverji, jeansom ter chino ali kratkimi hlačami. To so novi, urbani modni moški videzi.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Pulover Iceplay
111,00 €
Kratke hlače Selected
49,99 €
Polo majica kratek rokav Selected
49,99 €
Srajca dolg rokav Selected
89,99 €
Pulover Selected
59,99 €
Chino dolge hlače North Sails
95,00 €
Superge Karl Lagerfeld
219,95 €
Jopica AX
159,90 €
Športne hlače AX
139,90 €
Majica kratek rokav AX
60,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Arhiv Nama

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno