Umirjenost in zemeljski toni s poudarkom barve slive

Barvna paleta kolekcije se vrača v bolj umirjene zemeljske tone. Nepričakovane teksture, kot so mesh – mrežasti tekstilni materiali ali pletenine v subtilnih barvah ali vzorec prekritega cvetja, ustvarjajo novo smer v sezoni jesen/zima. V tej modni zgodbi se vračamo k naravi in dobremu počutju. S čudovitim izborom jaken in plaščev pa se zaščitimo še pred vremenskimi vplivi. Odtenek barve slive vse skupaj samo še obogati. Ne pozabimo pa na obutev – nizki bulerji za vsak dan. Tako imenovani combat boots ali bulerji, ki močno spominjajo na vojaški svet, so tako modni in must have v vsaki ženski garderobni omari. Pravzaprav so idealni v teh časih, ko potrebujemo hiter korak in več udobja.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Bunda S.Oliver Black Label
189,99 €
Obleka S.Oliver Black Label
129,99 €
Dolge hlače S.Oliver Black Label
89,99 €
Jopica S.Oliver Black Label
99,99 €
Obleka S.Oliver Black Label
129,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: S.Oliver Black Label
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno