Ultimativni hit sezone: Vroče rožnata (Hot Pink)

Najsi je za nov trend, ki že od poletja osvaja vse modne prestolnice po svetu, krivo snemanje filma o najbolj kultni blondinki, Barbie, ali zadnja kolekcija blagovne znamke Valentino, resnici, da je ‘hot pink’ barva ultimativni hit nove sezone, ne moremo ubežati. Če o njej še premišljujete in se z dejstvom, da se bodo za vami obračali vsi pogledi, še niste sprijaznili, so tu modni dodatki.

V vročo rožnato barvo so odete tako torbice in pasovi kot pokrivala in obutev. Še posebej uporabne za večjo modno ozaveščenost sloga so torbice. Njihova priljubljenost pa zaradi raznolikih oblik in materialov, iz katerih so izdelane, raste med ljubiteljicami različnih stilov. Kot pika ni i so odlične za popestritev oblačilnih kombinacij v vseh nevtralnih tonih, v beli, sivi, bež in črni barvi. Brez težav jih nosite tudi ob rdeči in seveda vseh sorodnih odtenkih vroče rožnate barve. Če ste pomislili na slednjo kombinacijo, gotovo ni treba omenjati, da vam je drznost pisana na kožo.


Naslovna fotografija: Petra Windschnurer
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno