Ugodno v Coincasi! 40% in 50% popusti na celotno kolekcijo Coincasa Aria di Bianco 2022

Kolekcija Coincasa Aria di Bianco 2022 je pravljica, zatočišče pred negotovostjo. Čar preprostega življenja, obogateno s podobami cvetočih travnikov, kmetije in domačih dobrot. Osnovni potiski so rože nežnih barv, kateri spominjajo na angleško podeželje. Večno moderni kvalitetni materiali in oblike dajejo življenje predmetom. Želja po naravi izraža pripravljenost za pobege iz mest in iskanje udobja v zelenju in svežem zraku.

“Nostalgična terapija« kot so vonj po sveže opranem perilu, užitek obdelovanja vrta, gojenje zelenjave nam pomagajo ponovno odkriti dragocen prispevek zelišč in cvetja k našemu dobremu počutju.

Kolekcija Coincasa Aria di Bianco 2022; vse za kuhinjo TUKAJ

Z nostalgičnim slogom kolekcije Coincasa Aria di Bianco 2022 vnesete naravo v dom.

V obdobju negotovosti narava postaja pomirjujoč in tolažilni element in hiša postane kot podeželska koča, toplo in prijetno zatočišče z romantično – tradicionalnim pridihom. Botanični in živalski odtisi ter nežne barve poustvarjajo sproščujoče vzdušje.

Celotna kolekcija je namenjena iskanju razsežnosti, katera je vedno bolj v stiku z naravo in živalmi, četudi živimo v urbanem okolju.

Kolekcijo Coincasa Aria di Bianco 2022; dodatke za kopalnico si lahko ogledate TUKAJ in v 4. nadstropju Name.

Aktualno