Ujemite stil: Zvezdnice na plažo kot na modno promenado

Zakaj ne bi z garderobo prisotne na plaži opozorili na svojo modno ozaveščenost, kot to počnejo zvezdnice? Načeloma se oblačila za na plažo od oblačil, ki jih nosite poleti, ne razlikujejo veliko. Izjema so le polprosojne halje, obleke in hlače, poleg katerih nosite kopalke, ki se barvno ali z vzorci skladajo z izbranim oblačilom za na plažo in je zaželeno, da se jih vidi. V tem primeru je dobro, da tako obleko za na plažo in kopalke kupite pri isti blagovni znamki.

Zvezdnice ob že omenjenih prosojnih oblačilih za plažo rade izberejo tudi dolge plapolajoče obleke v nevtralnih belih in črnih odtenkih, bluze ali tunike iz lahkotnih bombažnih materialov ali nadvse priljubljeno različico z etno vezeninami in cofi. Tudi kombinacija kratkih hlač, zgornjega dela kopalk in razpete bluze je zelo všečna. Če jo popestrite še s poletno navdihnjenimi zapestnicami, ogrlicami, havana klobukom in japonkami, ste na dobri poti, da svoj slog približate poletni šik nonšalanci Francozinj.

SPLETNI NAKUP

Profimedia
Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Bluza za plažo Yamamay
39,95 €
Obleka za plažo Etam
54,90 €
Obleka za plažo Yamamay
49,95 €
Obleka za plažo Seafolly
137,90 €
Pareo Calvin Klein
54,90 €
Hlače za plažo Yamamay
25,95 €
Hlače za plažo Lisca
52,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno