Ujemite stil junakinje iz serije Emily v Parizu

Ste vedeli, da bo nanizanka Emily v Parizu dobila tudi tretjo in četrto sezono? Modne navdušenke, ki svoj navdih za oblačilne kombinacije iščejo prav v stajlingih glavne junakinje istoimenske nadaljevanke, so vzhičene. Emily, ki jo igra Lily Collins, je namreč tako kot Carrie v seriji Seks v mestu že postala sodobna modna vzornica številnim ženskam, ki jih navdušuje eklektična mešanica francoske nonšalance in ameriškega uličnega sloga. Emily obožuje kratka krila in kratke obleke, ki jih vedno kombinira s čevlji z zelo visoko peto. Ljube so ji jopice in klasični suknjiči iz bukleja po vzoru suknjiča Chanel. Ne boji se harmonije vzorcev in barv. V kombinacijah, ki jih Lili nosi v seriji, pa še zlasti izstopajo pokrivala in klobučki. Baretke, bucket klobučki ali široki poletni slamniki so del njene vsakodnevne garderobe. Prav tako ne moremo spregledati pisanih rutk, ki jih Emily nosi zavezane okoli vratu. In, kot jo je popravila ena od prijateljic: ‘Parižanke nosijo vozel rutke vedno zamaknjen malce v stran.’

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Klobuk Barts.
34,99 €
Majica Ted Baker.
70 €
Suknjič Morgan.
80 €
Torbica Cromia.
205,50 €
Gležnjarji Karl Lagerfeld.
149,95 €
Baretka Barts.
29,99 €
Obleka Ted Baker.
230 €

Aktualno