Ujemite stil Ive Krajnc Bagola

Na POP Promenadi, ki je tako kot vsako jesen gostila številne znane obraze, smo ujeli tudi igralko Ivo Bagola. Iva se je po vzoru modno ozaveščenih svetovnih zvezd večernega dogodka udeležila sproščeno, v hlačnem kostimu. Ležerni, širši kroj hlač na višjo raven popeljejo krajši, minimalistično krojen suknjič. Hlačni kostim se v bolj svečano toaleto prelevi tudi ob izbiri primerne obutve, v Ivinem primeru klasičnih črnih salonarjih in dejstvu, da Iva suknjič nosi na golo kožo.

Poleg klasične črne barve si letos modne pozornosti zaslužijo tudi hlačni kostimi v intenzivni modri, zeleni in rdeči barvi. Prav tako modni stilisti za svečane dogodke posegajo po luksuznih materialih, na primer mešanicah z lureks svetlečimi nitmi.

Iva nosi hlače, 147,50 €, in suknjič, 193,50 €, oboje Dixie. Oblačila Dixie so na voljo na ženskem oddelku Name v 1. nadstropju.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Blejzer Rinascimento
120,00 €
Dolge hlače Rinascimento
99,00 €
Blejzer Kocca
174,00 €
Dolge hlače Kocca
108,00 €
Blejzer Kocca
216,00 €
Dolge hlače Kocca
156,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno