Ujemite modni stil Rebece Gliha

Modna vplivnica Rebeca Gliha je med nedavnim obiskom Name že izbrala najljubše modne kose, ki bodo zaznamovali njeno modno zgodbo aktualne sezone.

Rebeca se je odločila, da moško navdihnjen prevelik siv suknjič obleče poleg oprijetih srebrnih hlač in belega damskega pulija. Kontrasti poskrbijo, da je stajling primeren tako za dnevne kot večerne priložnosti.

Srebrne padajoče hlače iz bleščic si je omislila poleg električno modrega plašča in barvno skladnega pulija. Če želite takšnemu stajlingu dodati bolj glamurozen pečat, zraven obujte ženstvene čevlje z visoko peto.

Svetli barvni odtenki so pozimi prava modna poslastica, na katero prisegajo številne modne vplivnice. Rebeca se je odločila za kombinacijo s suknjičem, pulijem in krojenimi širšimi hlačami.

Nadvse modno črno podloženo jakno v usnjenem videzu je Rebeca popestrila z modnimi dodatki v barvi konjaka in aktualnimi širšimi hlačami. Odlična kombinacija za dnevne priložnosti.

 –
Fotografije: Nike Koležnik
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno